CLOWN DOEDEL

CLOWN DOEDEL BOEK JE EXCLUSIEF BIJ OVEREEM ENTERTAINMENT

KOMISCHE AVONTUREN MET CLOWN DOEDEL

Show 1

Clown Doedel brengt zijn was naar de wasserette, maar dat blijkt toch lastiger dan hij had verwacht…

Show 2

Ontdek wat er in Clown Doedels mysterieuze pakketten zit en beleef het pakketten avontuur met hem mee.

Clown Doedel op vakantie in Spanje

Show 3

Clown Doedel gaat op vakantie naar Spanje. Maar lekker op het strand liggen is er niet bij. Laat de spannende avonturen maar beginnen!

Clown Doedel bij de dokter

Show 4

Oeps. Clown Doedel is ziek en hij moet naar de dokter. Alles gaat goed, tot de dokter Doedel alleen laat in de praktijk…

WISSEWASJES IN DE DOE-‘T-ZELF-WASSERETTE

Clown Doedel brengt de was naar de wasserette. Het blijkt een doe-‘t-zelf-wasserette te zijn. Je ziet het al aankomen: een clown die voor de eerste keer moet gaan wassen en strijken, dat kan natuurlijk niet goed gaan. Clown Doedel heeft hulp nodig van zijn publiek. Alles loopt compleet uit de hand, ook al wordt het instructieboekje gevolgd. Als Doedel echt geen raad meer weet, staat daar een mooie, rode alarmknop. Wat zou er gebeuren er als je daarop drukt?

Wissewasjes in de doe-‘t-zelf-wasserette is een gezellige familievoorstelling voor jong en oud met veel humor, interactie, zang, dans en gekkigheid. De voorstelling duurt 30 of 45 minuten. Ook is de voorstelling aan te passen tot een echte Koningsdag- of Sinterklaasvoorstelling.

Bekijk de prijzen

PRET MET EEN PAKKET!

Doedel heeft allerlei pakketten bij zich. Uit ieder pakket ontstaat er een komische, spannende of muzikale situatie. Doedel haalt zijn ballonnendiploma, Doedel wordt een robot, Doedel gaat picknicken, Doedel wordt cowboy… en nog veel meer!

Pret met een pakket! is een gezellige familievoorstelling met veel humor, interactie, zang, dans, muziek en gekkigheid. Deze voorstelling duurt 30 of 45 minuten.

Bekijk de prijzen

SPANNING IN SPANJE!

Doedel wil op vakantie. Per vliegtuig neemt hij je mee naar het warme Spanje. Heerlijk relaxen op het strand met uitzicht over zee. Maar de ontspanning verandert al snel in actie. De strandtas wordt uitgepakt, er wordt een stierengevecht gehouden op het strand en er wordt aan kunstzwemmen gedaan. Hé… is Doedel wel de enige aanwezige in de zee? Of ziet hij daar… Ontdek op het puntje van je stoel hoe het afloopt. Spanning in Spanje! Olé!

Deze spannende familievoorstelling zit vol humor, interactie, muziek en veel gekkigheid. Spanning in Spanje! duurt 30 minuten.

Bekijk de prijzen

KOMT EEN CLOWN BIJ DE DOKTER

Clown Doedel wordt wakker met een wel heel vreemde clownsneus. Hier is iets niet helemaal in orde. Doedel gaat naar de huisarts. Dokter Spruitjes heeft dienst en hij is een beetje nerveus, want de wachtkamer zit bomvol. Na het intakegesprek wordt dokter Spruitjes ineens weggeroepen. Als je van deze voorstelling één ding leert, dan is het dat je een clown nooit alleen moet achterlaten in je praktijk. Doedel grijpt zijn kans en gaat op onderzoek uit om zichzelf te genezen. (Psst, weet je wat het allerbeste medicijn is? Lachen!)

Komt een clown bij de dokter is een gezellige familievoorstelling met veel humor, interactie, zang, dans en veel gekkigheid. De voorstelling duurt 40 minuten.

Bekijk de prijzen

WAT KOST ‘T?

Grote voorstelling, inclusief decor (voor verenigingen, evenementen en bedrijven)€ 150,- (inc. 9% btw) per half uur
Kleine voorstelling, inclusief decor (voor bijvoorbeeld een kinderfeestje aan huis of op locatie)€ 80,- (incl. 9% btw) per half uur
Schminken€ 50,- (inc. 9% btw) per half uur
Kleine interactieve acts als rondlopende clown (geen ballonvouwen, wel ballontekenen)€ 75,- (incl. 9% btw) per half uur
Reiskosten€ 0,21 per kilometer (retour Veenendaal)