KOMISCHE TYPES

KOMISCHE TYPETJES HUREN VOOR JE EVENEMENT?

Het bruidspaar, de jarige, je collega’s, de jubilaris, je familie of de buurt in het zonnetje zetten? Dat kan met een van de komische typetjes van OVEREEM ENTERTAINMENT. Kies voor een kant-en-klare show of voor een speciaal, gepersonaliseerd optreden. Lever je persoonlijke anekdotes aan, dan verwerk ik ze in de act.

DE HILARISCHE ACTS VAN Overeem entertainment

Met een optreden van een van de typetjes van OVEREEM ENTERTAINMENT wordt je feest er een om nooit te vergeten. Met behulp van kostuums, pruiken en diverse rekwisieten breng ik je gasten gegarandeerd aan het lachen.

De ingrediënten van mijn acts:

 • humor
 • veel interactie
 • grappige en gevoelige zangnummers
 • muziek
 • dans
 • improvisatie

Kies zelf welk typetje het best bij jouw feest past:
Bep lachebek

BEP LACHEBEK

Harry hartstocht

HARRY HARTSTOCHT

Boudewijn brood

BOUDEWIJN BROOD

Cowboy Sjaak

COWBOY SJAAK

Henk de Uitsmijter

HENK DE UITSMIJTER

Dinner entertainment

DINNER ENTERTAINMENT

BEKIJK DE PRAKTISCHE INFORMATIE

De minimum speeltijd is 20 minuten. Ik heb mijn eigen geluidsapparatuur, bestaande uit:

 • 2 grote geluidsboxen
 • een versterker
 • een mengpaneel
 • een cd-speler
 • 1 of 2 draadloze (zang)microfoons met microfoonstandaard(s) of een headsetmicrofoontje

Ik bouw de techniek op voordat de gasten komen en trek mij daarna terug tot het optreden begint. Mocht deze techniek al aanwezig zijn op de locatie, dan hoef ik mijn apparatuur uiteraard niet mee te nemen.

Heb je nog vragen? Bel of mail mij gerust.

BEP LACHEBEK

Bep is een van mijn populairste typetjes. In het plat ‘Utregs’ dialect vertelt Bep op hilarische wijze haar grappen. Met haar zangnummers, dans en improvisatie maakt ze het publiek lekker los. Je zult gegarandeerd schateren van het lachen. Interactie met het publiek vormt een belangrijk onderdeel van de act. Je kunt de act aanvullen met aangeleverde anekdotes over iemand die je wilt verrassen. Zijn of haar hobby’s, werk, karakter, gênante ervaringen of tics worden zo een hilarisch deel van de voorstelling.

Bekijk de prijzen

HARRY HARTSTOCHT

Harry is een over-romantisch typetje in pak met een roos in zijn hand. Met zijn zwoele stem spreekt hij de zaal toe met absurde liefdesgedichten. Romantische tips nodig? Hij heeft er genoeg. Harry ontroert het publiek met een komische bewerking van het nummer ‘Blijf bij mij’ van Paul de Leeuw en Ruth Jacoth. Dit nummer brengt ontroering en tegelijkertijd een lachsalvo met zich mee. Harry Hartstocht is uitermate geschikt voor bruiloften en andere soorten feesten.

Bekijk de prijzen

BOUDEWIJN BROOD

Boudewijn Brood is een echte hippie. Deze achterneef van Herman Brood maakt fotoreportages voor de krant over bruidsparen en andere feestvarkens. Maar Boudewijn heeft een nogal vervelend verleden, en dat moet hij toch eerst even kwijt aan het publiek. Boudewijn houdt van beweeglijke foto’s, dus het is niet de bedoeling dat iedereen er maar een beetje verkrampt bij zit. Het nummer ‘Disco Inferno’ brengt de lach erin. Met een bewerking van het romantische nummer ‘Something Stupid’ van Frank Sinatra wordt zelfs de groepsfoto gered. Handjes in de lucht en zwaai maar mee, geef die oksels maar wat frisse lucht!

Bekijk prijzen

COWBOY SJAAK

Cowboy Sjaak is een vrolijk type en vrijgezel. En dat vrijgezellenbestaan zit hem nogal dwars. Daarom heeft Sjaak een LOI-cursus gevolgd om zo zijn droomvrouw te vinden. Hij durft nu zelfs een gok te wagen met een aantal dames. Zijn countryline-dancepresentatie met een echte cowboy uit het publiek gebruikt hij als dekmantel om nader tot de dames te komen. Sjaak haalt alle interactie uit de kast om er een feest van te maken en haalt daarbij zelfs het beste paard van stal.

Bekijk de prijzen

HENK DE UITSMIJTER

Je feest begint al voordat je gasten binnen zijn als Henk de uitsmijter ze op ludieke wijze bij de deur ontvangt. Strak in ‘t pak en met een stoere zonnebril op heet hij je gasten welkom. Gewapend met enquêteformulier wil hij de gekste details over ze weten. Hij vertrouwt niemand, want iedereen is verdacht in deze tijden van crisis. En bij twijfel… even fouilleren. De stemming zit er al in, de lachspieren zijn al getraind, nog vóórdat je feest begonnen is.

Omdat Henk de uitsmijter enkel een opwarmer is om de stemming erin te brengen is de prijs, anders dan bij de andere typetjes, slechts € 100,- per half uur (excl. 9% btw)

Boek direct

DINNER ENTERTAINMENT

Lekker eten, gezellige muziek en ook nog lachen met de typetjes of 'Ik hou van Holland' van Overeem Entertainment? Dan kan Overeem Entertainment u een complete middag/avond aanbieden!

Kleed uw buffet/diner aan met diverse blokken entertainment. Hoeveel blokken u wilt is helemaal zelf te bepalen. Geen rondlopende typetjes, maar acts vanachter de microfoon, waarbij alle gasten tegelijk wordt betrokken. Ook is het leuk om uw gasten te ontvangen bij de deur met Henk de uitsmijter. Zo is de toon al gezet!.
Voor meer informatie bel of mail geheel vrijblijvend.

Bekijk de prijzen

DE PRIJZEN

De prijzen zijn afhankelijk van de duur van het optreden. Kies uit de volgende mogelijkheden:

Henk de uitsmijter (bij de ontvangst)110,- (per 30 minuten)
Overige typetjes (als acts achter de microfoon): 
1 x 20 minuten€ 175,-
1 x 30 minuten€ 210,-
2 x 20 minuten€ 275,-
3 x 20 minuten€ 380,-
2 x 30 minuten€ 380,-
Reiskosten€ 0,22 per kilometer (retour Veenendaal)

Alle prijzen zijn onder voorbehoud en inclusief 9 % btw. Weet je niet zeker welke tijdsduur voor jouw event het best geschikt is? Dan overleggen we dat even.