SINTERKLAASBEZOEK

SINT OP BEZOEK: OP SCHOOL, OP WERK OF GEWOON THUIS

Voor de meeste kinderen in Nederland is het de mooiste dag in het jaar: de dag dat Sinterklaas op bezoek komt. Er zijn Sinterklazen in alle soorten en maten, maar je wilt een Sint met kwaliteit en ervaring. Die enige echte Sinterklaas met roetveegpieten huur je in bij OVEREEM ENTERTAINMENT.

'T HEERLIJK AVONDJE IS GEKOMEN

Ik speel Sinterklaas nuchter, enthousiast en met een vlotte, gezellige babbel. Ik bied de kinderen plezier, zang en het belangrijkste: humor (met een knipoog naar de volwassenen).


De Sintkleding bestaat uit een exacte kopie van de televisie-Sint en een mooie baard. Ook de pietenkleding is van goede kwaliteit. De pieten zijn roetveegpieten (foto's worden nog aangepast)


Daarnaast vind ik het belangrijk om goed op de kinderen in te spelen. Het komt weleens voor dat kinderen een beetje huiverig zijn als er vreemde mensen op bezoek komen, zelfs als het Sinterklaas is. Ik heb veel ervaring als Sinterklaas en weet op een rustige manier het vertrouwen van de kinderen te winnen.


Aansluitend aan het bezoek maken we een mooie (groeps)foto, zodat het een bezoek wordt om nooit te vergeten. Bij particulieren is het strooigoed inbegrepen. Bedrijven en instellingen dienen zelf het strooigoed te regelen.


Tip: combineer het Sinterklaasbezoek met een theatrale Sinterklaasvoorstelling.

Bekijk de prijzen
Sinterklaas op bezoek

WAAR KOMT SINT OP BEZOEK?

Sinterklaasbezoeken kunnen overal plaatsvinden. Op de bank bij jou thuis, maar ook op een kinderdagverblijf, op school, in een kantoor, bij een vereniging, in een winkelcentrum of in een fabriek. Waar de Sint ook langskomt, de reacties zijn altijd zeer positief. Lees het gastenboek er maar op na!

Boek een Sinterklaasbezoek