GASTENBOEK

JOUW MENING OVER OVEREEM ENTERTAINMENT

HET GASTENBOEK VAN CLOWN DOEDEL, SINTERKLAAS EN DE ANDEREN

Heb je me uitgenodigd om op jouw feest te komen optreden? Dan zou ik het heel leuk vinden als je me zou willen laten weten hoe je het vond. Laat je review achter in het gastenboek op deze pagina!

REACTIE PLAATSEN

Bep Lachebek en Henk de Uitsmijter: ze hebben het 50-jarige huwelijksfeest een gouden randje gegeven! Helemaal top!

Roland - 01/07/2019

Vandaag kwam Bep Lachebek een bezoekje brengen in Boskoop bij het 50 jarig huwelijksfeest van mijn ouders. Ook Harry Hartstocht kwam even mee. Wat hebben we en vooral mijn ouders gelachen. Veel leuke reacties gehad van de gasten. Bedankt Marcel, het was een leuke verrassing voor iedereen.

Regin - 29/04/2018

Net feestje gehad met entertainment van Marcel Overeem. Wat een geweldig optreden. Buikpijn van het lachen. Echt een aanrader. Bedankt Marcel

Elly - 03/01/2018

Kerstpakkettenavond gehad met het personeel van het verzorgingstehuis waar ik werk. Wat hebben wij een leuke avond gehad met Bep en cowboy Sjaak. Thema was country. Helemaal geweldig👍

Daniëlle - 15/12/2018

Sint en pieten, wij hebben genoten! Dank voor het leuke, gezellige bezoek en de mooi cadeaus in ons huisje op Landal Greenparks!

Familie Steenkamer - 04/12/2018

We hebben enorm genoten van het Sinterklaasbezoek! De meiden vonden het geweldig, ze mochten dansen samen met de mooie Pieten en heel veel vertellen! Bedankt! Zeker voor herhaling vatbaar.

Wanja Meilink - 03/12/2018

Dank voor de supergezellige Hollandse morgen bij de Koffieluitjes

Heleen de Groot - 08/10/2018