GASTENBOEK

JOUW MENING OVER OVEREEM ENTERTAINMENT

HET GASTENBOEK VAN CLOWN DOEDEL, SINTERKLAAS EN DE ANDEREN

Heb je me uitgenodigd om op jouw feest te komen optreden? Dan zou ik het heel leuk vinden als je me zou willen laten weten hoe je het vond. Laat je review achter in het gastenboek op deze pagina!

2018.07.01 Auteur Roland
Bep Lachebek en Henk de Uitsmijter: ze hebben het 50-jarige huwelijksfeest een goude randje gegeven! Helemaal top!
2018.04.29 Auteur Regin
Vandaag kwam Bep Lachebek een bezoekje brengen in Boskoop bij het 50 jarig huwelijksfeest van mijn ouders. Ook Harry Hartstocht kwam even mee. Wat hebben we en vooral mijn ouders gelachen. Veel leuke reacties gehad van de gasten. Bedankt Marcel, het was een leuke verrassing voor iedereen.
2018.03.01 Auteur Elly
Net feestje gehad met entertainment van Marcel Overeem. Wat een geweldig optreden. Buikpijn van het lachen. Echt een aanrader. Bedankt Marcel
2018.02.04 Auteur Ida
Wat heb ik heeeerlijk gelachen gisteren op het feest van mijn schoonvader! Bep Lachebek was echt het hoogtepunt! 1 woord geweldig! Hele dikke aanrader! Bedankt Marcel!
2017.12.15 Auteur Daniëlle
Kerstpakkettenavond gehad met het personeel van het verzorgingstehuis waar ik werk. Wat hebben wij een leuke avond gehad met Bep en cowboy Sjaak. Thema was country. Helemaal geweldig👍
2017.12.04 Auteur Familie Steenkamer
Sint en pieten, wij hebben genoten! Dank voor het leuke, gezellige bezoek en de mooi cadeaus in ons huisje op Landal Greenparks!
2017.12.03 Auteur Wanja Meilink
We hebben enorm genoten van het Sinterklaasbezoek! De meiden vonden het geweldig, ze mochten dansen samen met de mooie Pieten en heel veel vertellen! Bedankt! Zeker voor herhaling vatbaar.
2017.10.21 Auteur Heleen de Groot
Dank voor de supergezellige Hollandse morgen bij de Koffieluitjes
2017.10.08 Auteur Familie van Druten
07-10-2017
Beste Marcel, wat hebben wij en onze gasten genoten van jouw optreden op ons 50 jarig huwelijk. Bep Lachebek was favoriet, maar cowboy Sjaak was ook een succes. Mede door jouw optreden hebben we een onvergetelijke avond gehad. Zelfs onze kleinkinderen van 7, 9, 10, 11, 13 en 15 jaar vonden het prachtig. Nogmaals heel erg bedankt en veel succes met je volgende optredens!
2017.09.26 Auteur Annet
Een supergezellig 25 jarig huwelijksfeest gehad, dit ook dankzij het optreden van Marcel als Henk de uitsmijter, Bep Lachebek en Harry Hartstocht. Hij kreeg iedereen aan het lachen of ze nu wilden of niet, de sfeer zat er direct met Henk de uitsmijter al in. Wanneer iemand een gezellig betaalbaar feest wilt,is het een aanrader om Marcel te laten komen, zodat er nog veel meer mensen een avondje ongestoord kunnen genieten!
2017.06.14 Auteur Ronald Spermon
Donderdag 8 juni is Marcel met zijn acts op het bruiloftsfeest van onze dochter Lisanne geweest.

Buiten het feit dat hijzelf een bijzonder aimabel persoon is, waren zijn acts werkelijk waar geweldig.
We hebben ons rot gelachen om Beppie en Cowboy Sjaak en ook de uitsmijter zorgde voor veel hilariteit bij binnenkomst.

Marcel, ontzettend bedankt voor je fantastische bijdrage aan de feestvreugde. Ik heb niets dan lovende woorden gehoord van de aanwezige gasten en zal je dan ook zeker benaderen als ik zelf wat (groots) te vieren heb om je andere typetjes aan het werk te zien !!!

Mvg, Ronald
2017.02.14 Auteur Cees
Afgelopen zaterdag hebben we Bep Lachebek en Cowboy Sjaak op bezoek gehad. Wat een feest! en een super interactie met de zaal. Een typetje zoals een typetje behoord te zijn.
Marcel, we hebben van je genoten, groetjes toneelclub Burgerenk.
2017.02.12 Auteur Harry
11-02-17
Superavond meegemaakt met deze man. Hij bracht de stemming er leuk in. Geweldige stukjes, zoals Bep Lachebek en cowboy Sjaak. Ik, Harry, was de cowboy te paard, dat was super. Zeker een aanrader voor een feestje!
Vriendelijk groet,
Harry Bossenbroek
2017.02.05 Auteur Eveline
Geweldig, 4 februari 2016, mijn man was 50 geworden. Tijd voor een feestje. Als verrassing was Bep lachebek uitgenodigd. Ongelooflijk, wat hebben we gelachen! Op deze 50 jarige party gaat nog vaak op teruggeblikt worden. Complimenten!
2017.02.05 Auteur Adri
4-4-2017 gezellig Abraham feest gehad. En dat werd ineens een super vrolijk feest toen Bep Lachebek ineens binnen kwam. Geweldige act.
2017.02.05 Auteur sc joustra
Gisteravond een geweldig Abraham-feest gehad, met als kers op de taart een entertainment van Marcel!
In één woord : FANTASTISCH!
2016.12.14 Auteur Familie Teunissen
Wat een feest! Sinterklaas kwam bij ons thuis, en onze oudste wist het ineens zeker: Sinterklaas bestaat écht!
Het Heerlijk Avondje was een groot succes met het bezoek van deze prachtige, professionele Sint en twee lieve Pieten. De Sint (hij was het echt hoor!) nam ruim de tijd voor de kinderen, maar zorgde ook voor een leuke interactie met de volwassenen. Zonder aarzelen: aanrader!
2016.10.29 Auteur sjoerd
Deze super-entertainer is echt een aanrader. Geweldig hoe deze man optreedt en het publiek erbij betrekt. Gewoon volop lof hoe deze man een zaal in beweging en lachen kan krijgen. Marcel bedankt voor je super optreden op de bruiloft. Kom zeker bij jou terug om te boeken.
2016.10.09 Auteur G.J Lap
Gisteravond een superleuk feestje gehad met als verassing een entertainment van Marcel! Was superleuk!!
2016.10.04 Auteur john dassen
Gezellige avond gehad bij Van der Valk hotel De Biltse Hoek, vanwege het 25 jarig bestaan van de pv van het Diakonessenziekenhuis Utrecht en Zeist.
Bedankt voor je optreden!
2016.07.17 Auteur Carine
Gisteravond kwam Marcel als Bep Lachebek en Harry Hartstocht bij ons op onze familiedag. Dit was echt super leuk. Wat een interactie met het publiek. Zo gelachen.... Zoals opa (91 jaar) het samenvat: het was top, die man is geweldig goed! Marcel bedankt.
2016.07.01 Auteur Ferry Gerritsen
Marcel was geweldig als typetje op onze bruiloft, hij brak het ijs en kreeg de dansvloer gelijk lekker gevuld. Ook heb ik Marcel regelmatig mogen bewonderen als Sinterklaas en kan ik zeggen dat hij na Bram van der Vlugt, mijn favoriete Sint is. Door zijn geduld met kinderen, humor, creativiteit en inlevingsvermogen staat hij garant voor een top Sinterklaas ontmoeting voor jong en oud!
2016.06.06 Auteur Corry van Kleef
Wij hebben 26 mei 2016 het geweldige spel 'Ik hou van Holland' gespeeld bij de Weistaar in Maarsbergen. We waren met 18 vrouwen het was werkelijk geweldig! We hebben enorm genoten en wat hebben we gelachen. Het was echt superrr!
Dankjewel en wellicht tot een volgende keer!
Auteur Barry bakmans
Bedankt voor de geweldige show. Heb heel erg genoten!
Auteur