GASTENBOEK

JOUW MENING OVER OVEREEM ENTERTAINMENT

HET GASTENBOEK VAN CLOWN DOEDEL, SINTERKLAAS EN DE ANDEREN

Heb je me uitgenodigd om op jouw feest te komen optreden? Dan zou ik het heel leuk vinden als je me zou willen laten weten hoe je het vond. Laat je review achter in het gastenboek op deze pagina!

REACTIE PLAATSEN

Gisteren is Bep Lachebek langs geweest in Maarssen op het feest van mijn schoonmoeder die 70 is geworden. Het was een heel leuk feestje samen met Bep. Iedereen heeft er ontzettend van genoten. Bedankt Marcel!

Marco den Hartog - 11/01/2020

10 jaar geleden mocht je als Bep Lachebek en Harry Hartstocht ons huwelijk opluisteren. Nu 10 jaar later kwam je terug als typetje Henk de Uitsmijter, Cowboy Sjaak en Boudewijn Brood. Je hebt ons een onvergetelijke avond bezorgd en heel veel laten lachen Marcel. Bedankt! We hopen je over een paar jaar weer terug te zien!

Familie vd Kemp - 01/09/2019

Ter gelegenheid van het 50 jarig huwelijksfeest van vrienden in Alphen aan den Rijn, heb je op een geweldige manier het feest een zet in de goede richting gegeven. De accommodatie, de hapjes en de drankjes waren dik in orde, maar met jouw optreden werd het echt een onvergetelijke middag. Klasse Marcel, een compliment is zeker op zijn plaats!

Piet Berkhout - 25/08/2019

Bep Lachebek en Henk de Uitsmijter: ze hebben het 50-jarige huwelijksfeest een gouden randje gegeven! Helemaal top!

Roland - 01/07/2019

Vandaag kwam Bep Lachebek een bezoekje brengen in Boskoop bij het 50 jarig huwelijksfeest van mijn ouders. Ook Harry Hartstocht kwam even mee. Wat hebben we en vooral mijn ouders gelachen. Veel leuke reacties gehad van de gasten. Bedankt Marcel, het was een leuke verrassing voor iedereen.

Regin - 29/04/2018

Net feestje gehad met entertainment van Marcel Overeem. Wat een geweldig optreden. Buikpijn van het lachen. Echt een aanrader. Bedankt Marcel

Elly - 03/01/2018

Kerstpakkettenavond gehad met het personeel van het verzorgingstehuis waar ik werk. Wat hebben wij een leuke avond gehad met Bep en cowboy Sjaak. Thema was country. Helemaal geweldig👍

Daniëlle - 15/12/2018