IK HOU VAN HOLLAND

BOEK EEN ‘IK HOU VAN HOLLAND’-SPEL

Wie het programma wel eens kijkt, kent de onderdelen wel: de spellingsronde, BN-ers raden, sportvragen, geschiedenisvragen, tv-vragen - ze komen allemaal aan bod. Net echt! Ook de gezellige Hollandse meezingers die geraden moeten worden zorgen voor een gezellige sfeer.

SPEEL HET SPEL MET JE COLLEGA’S, FAMILIE OF VRIENDEN 

Linda is helaas verhinderd, dus onder leiding van haar enthousiaste broer John de Mol (psst, dat ben ik) wordt de presentatie overgenomen en wordt het publiek in 2 teams verdeeld: het rood-wit-blauwe team en het oranje team. Elke team kiest zijn eigen teamcaptain, die ondersteund worden door 3 zelfgekozen teamspelers. De rest van de gasten vormen de achterban van de 2 teams.

 

Wie het tv-programma wel eens kijkt kent de onderdelen wel: de spellingsronde, BN-ers raden, sportvragen, geschiedenisvragen, tv-vragen – ze komen allemaal aan bod. Inclusief de grote finale. Net echt!

 

Ik bied 4 versies aan:

1: De normale versie (leeftijd 18 t/m +/- 70 jaar) geschikt voor feesten en partijen, zowel binnen als buiten (bij goed weer en weinig wind.

2: De seniorenversie (leeftijd +/- 70 jaar en ouder)

De speciale seniorenversie aan voor ouderen (70+) die een feestje hebben met bijvoorbeeld een reisgezelschap, vereniging, kaartclub of een verzorgingstehuis. De seniorenversie is een combi van liedjes van nu en gezellige meezingers van vroeger met nostalgische vragen. 


3: De huwelijksversie (deze versie is voor bruidsparen die een gezellige onderbreking zoeken op hun huwelijksfeest/dag. Het thema is huwelijk en liefde en ook te raden muzieknummers staan in het teken hiervan.  


4: De jeugdversie (leeftijd 10 t/m 15 jaar). Deze versie is speciaal voor kinderen  en kan gespeeld worden met de sportclub, school, vereniging, kinderverjaardag, etc.

 

Het spel duurt ongeveer één uur en is te boeken voor € 327,- (incl. 9 % btw)
+ reiskosten € 0,21 per kilometer (retour Veenendaal)

Boek nu
hou van Holland

WAAR GAAN WE SPELEN?

Dat kies jij. Ik kom langs op jouw feestlocatie, of je neemt je gasten mee naar partyboerderij De Weistaar in Maarsbergen. Daar kun je het spel, als je dat wilt, ook uitbreiden met een buffet, hapjes en drankjes.

Lees meer over ‘Ik hou van Holland’ in De Weistaar